BRONZER KLAVUZU






BRONZER KLAVUZU

“Kış aylarında nasıl bronz oluruz?
Doğal bir bronz cildi nasıl elde edebilirim?”gibi soruları duyar gibiyim. O zaman nasıl bronz oluruz daha doğrusu doğru bronzluğu nasıl elde ederiz.
Yaz aylarındaki bronz tene sahip olmak için size şimdi sadece 5 altın kuraldan bahsedeceğim. Öğrenmek için hemen yazıya geçelim.

İPUCU #1 : CİLDİNİ HAZIRLA!


Daha doğal bir ton elde etmek için,makyajına renkli bir nemlendirici ya da BB kremgibi sağlam ürünlerle başla!

İPUCU #2 : DOĞRU TONU SEÇ!


Kirli bir görünümden kaçınmanın ve ışıltılı bir bronzluk elde etmenin sırrı,ten rengine uyumlu bir ton seçmekten geçiyor.Bu da en fazla bir ton kadar fark olması gerektiği anlamına geliyor.

İPUCU #3 : STRATEJİK OYNA!


Bronzlaştırıcıyı,güneşin doğal olarakaydınlattığı alanlara uygulamakta sınırla.
Yani;alnına,saç çizgine en yakın kısımına,elmacık kemiklerinin biraz aşağısına,şakaklarının etrafına,burun kemiğinin kenarlarına ve çene kemiğine sür.
Eğer pudra bazlı bir bronzlaştırıcı tercih ettiysen,nazik ve geniş hareketlerle uygulama yap.

İPUCU #4 : GÖĞÜS VE BOYUN BÖLGESİNİ ATLAMA!


Yüzünün rengiyle boyun ve dekolte bölgesinin renginin aynı almasına özen göster.Bronzlaştırıcıyı hafifçe boyun ve dekolte bölgesine uygula.

İPUCU #5 : ALLIKLA İŞBİRLİĞİ YAP!


Son adım olarak elmacık kemiklerinin çıkık kısımlarına mercan ya da pembe tonlarında bir allık uygulayarak yüzüne derinlik kazandır.
Burun ve kaş kemiğinin üstüne de az miktarda aydınlatıcı uygularsan ideal bir bronz tene sahip olman için hiçbir sebep kalmayacak.

Yorumlar

Popüler Yayınlar